Barion Pixel

A KIVITELEZÉS LÉPÉSEI

A kivitelezés lépései

ELSŐ LÉPÉS

Gondoskodjunk róla, hogy a falfelület sima és teljesen tiszta legyen, azon sem por, sem más szennyeződés nem lehet. Festett falra ragasztható. Törölje tisztára a felületet enyhén nedves törlőkendővel, majd várja meg amíg az megszárad.
1
2

MÁSODIK LÉPÉS

Célszerű előre kijelölni azt a falterületet amelyet le szeretne burkolni: A dekorpanelek mérete szerint, mérje le és rajzolja fel a falra a burkolni kívánt területet. Használjon ceruzát és merőleges vonalzót, rajzoljon fel vízszintes és függőleges tengelyvonalakat, amik segítik majd a panelek pontos felragasztásában. Igény szerint az egész dekor panelek az egyes mozaik darabok élei mentén vághatóak, kisebbre szabhatóak.

HARMADIK LÉPÉS

Mielőtt levenné a hátoldali ragasztó fóliát, próbálja felhelyezni a végső helyére a panelt, ügyeljen hogy az élek és sarkok pontosan illeszkedjenek. Ha egyszer felragasztotta a panelt, nagyon nehéz azt elmozdítani. A könnyebb mozgatásért nedvesítse be a hátoldali ragasztós felületet. Használjon csapvízzel töltött szórófejes flakont, enyhén egyenletesen fújja le a felületet.
3
Állítsa függőleges helyzetbe a panelt
Tapassza a falra
és símitsa el a panelt
4

NEGYEDIK LÉPÉS

A hátoldali ragasztó fóliát ne vegye le az egészet egyben, elegendő azt félig lehúzni majd a felragasztással fokozatosan eltávolítani. Ha pontosan a helyén van a dekorpanel kézzel erősen nyomja azt a falra. Használhat gumi kalapácsot vagy görgős nyomó hengert. A hengerrel a ragasztandó felület és a dekor panel közti levegő eltávolítására a panel közepétől kezdve a szélek irányába gyengéden húzza át a felületet.

ÖTÖDIK LÉPÉS

Kézzel nyomja erősen a falra, vagy gumikalapáccsal és egy fa léccel óvatosan kalapálja a falra
5
6

HATODIK LÉPÉS

Ha mindennel végzett, vegye le a
felületvédő fóliát

HETEDIK LÉPÉS

Törölje tisztára a panelt
7